Coaching

Iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met lastige periodes in het leven. Soms lost het zichzelf op, maar vaak lopen mensen er op vast.

 • Je bent niet langer gemotiveerd in je baan
 • Je bent gefrustreerd door conflicten of beleid op je werk
 • Je krijg klachten door stress en burn out
 • Je wordt geconfronteerd met ziekte
 • Je wordt geconfronteerd met het overlijden van dierbaren

De gejaagdheid van onze maatschappij, drukte en bijbehorende stress zorgen voor uitval van mensen. Steeds lopen ze tegen dezelfde obstakels aan en blijven ze in dezelfde patronen hangen. Ze raken de autonomie over hun eigen leven kwijt. Maar die autonomie is terug te winnen.

Wat kan ik voor je doen
Als coach help ik jou de regie over je eigen leven terug te krijgen. Zowel persoonlijk als in mijn werk heb ik ervaring met het omgaan met tegenslag. Ik weet hoe het is om de zeggenschap over je leven kwijt te zijn. Ik geef je inzicht en instrumenten om hem weer terug te krijgen.

De wetenschap achter mijn werkwijze
Ik bied maatwerk, want jouw situatie is niet hetzelfde als van een ander. Daarom bekijken we samen welke methode geschikt is.

Coaching
Bij coaching richten we ons op jouw toekomst. Samen stippelen we een pad uit om nieuwe, uitdagende doelen te bereiken. Onderweg leer je nieuwe vaardig-heden en competenties. Ik leer jou leren. Ik maak je bewust van de gevolgen van je eigen gedrag en help je patronen te doorbreken. We gaan hierbij uit van je sterke punten.

Ik heb ruime ervaring met verschillende technieken:

 1. neurolinguïstisch programmeren
 2. transactionele Analyse
 3. systemisch werk (opstellingen)
 4. mindfulness
 5. gestalt
 6. outward bound
 7. persoonsgerichte coaching
Maak eens een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jij weer aan het roer komt te staan.

 

 


06 28 54 03 18

 


Geregistreerd bij:

 

 

 Gecertificeerd Stiefplan-Coach