Relatieproblemen oplossen met relatietherapie

Jullie houden nog steeds van elkaar, willen er voor elkaar zijn, maar het is niet meer zoals vroeger. Ben je elkaar kwijt? Hebben jullie ergernissen of andere verwachtingen van elkaar, van het leven, van jullie relatie? Ieder stel ervaart weleens een dip in de relatie. Door sleur, gebrek aan tijd of energie of een traumatische gebeurtenis. Als gecertificeerd relatietherapeut help ik jullie graag vanuit mijn praktijk in Tilburg.

Wat kan ik voor je doen?
In ons eerste gesprek stellen we met elkaar jullie probleem vast. We bekijken de mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Dat doe ik door jullie inzicht en instrumenten te geven, zodat jullie weer de verbinding met elkaar kunnen vinden. Met elkaar vinden we een oplossing voor jullie relatieproblemen.

De wetenschap achter mijn werkwijze
Ik gebruik systemisch werk. Een methode die ervan uitgaat dat je wordt beïnvloed door iedere groep mensen (systeem) waar je deel van uitmaakt: je familie, werk, sociale omgeving en dus ook je relatie. Wat er in zo’n systeem gebeurt en de plaats die jij inneemt, bepalen (vaak onbewust) je gedrag. Ik maak patronen waarin jullie vastzitten zichtbaar. Dit doe ik zonder oordeel en vanuit een meerpartijdig standpunt.

Hechting
Daarbij heb ik veel aandacht voor het vermogen van de partners zich aan elkaar te hechten. Accepteren ze elkaars positieve en negatieve gevoelens en eigenschappen? Dat is belangrijk. Want in een hechte relatie gaan beide part-ners 100% voor elkaar.

Twijfel dus niet over het wel of niet inschakelen van mij als relatietherapeut. Bel of mail me voor een afspraak.

 

 


06 28 54 03 18

 


Geregistreerd bij:

 

 

 Gecertificeerd Stiefplan-Coach