Doelgerichte training

Organisaties moeten voortdurend inspelen op veranderingen in hun omgeving en zich aanpassen aan nieuwe werkwijzen en systemen. Medewerkers beschikken niet altijd over de competenties of praktische vaardigheden om hierin mee te gaan. Ze kunnen zich niet aanpassen en verliezen de aansluiting op hun collega’s. Dan is het tijd om stil te staan bij de gewenste kennis, houding en gedrag van medewerkers.

Wat ik voor uw organisatie kan doen
Mijn trainingen zijn erop gericht medewerkers beter toe te rusten voor hun taken. Hierbij ga ik uit van hun eigen mogelijkheden en dagelijkse praktijk. Daardoor worden zij effectiever en productiever en krijgen meer plezier in hun werk. Ik ben een betrokken trainer en bied een veilige omgeving. Tegelijkertijd neem ik voldoende afstand om te spiegelen en te confronteren. Kernbegrippen in mijn trainingen zijn:

 • uitdagen;
 • vernieuwen;
 • en een spiegel voorhouden.

De gedachte achter mijn werkwijze
Ik ga uit van de kracht van ‘leren door doen of ontdekken’.  Al doende leren (learning on the job) prikkelt de creativiteit en stimuleert het vermogen om uitdagingen het hoofd te bieden. Dat kan door actieve werkvormen en methodieken te gebruiken (action learning) waardoor mensen nieuwe inzichten krijgen die ze later kunnen toetsen en inpassen in hun werk.

Voor de volgende trainingen bent u bij mij aan het juiste adres:

 1. (situationeel) leidinggeven/persoonlijk leiderschap
 2. omgaan met veranderingen
 3. adviesvaardigheden
 4. assertiviteit
 5. persoonlijke effectiviteit

Maatwerk
Daarnaast kunt u mij ook inschakelen voor maatwerktrajecten. Functioneert uw team niet goed genoeg? Heerst er een onprettige sfeer op werkvloer? Dan is een goede teamcoaching de oplossing. Mijn expertise ligt op het vlak van: 

 • veranderingstrajecten
 • begeleiding van managementteams
  (strategieontwikkeling, leidinggeven)
 • teambegeleiding en intervisie
  (samenwerken, conflicthantering, teambuilding)

 

 


06 28 54 03 18

 


Geregistreerd bij:

 

 

 Gecertificeerd Stiefplan-Coach